Velkommen tilTØFTE KOMPRESSORSERVICE AS

KOMPRESSORER FOR ALLE – VI HAR MER
ENN 35 ÅR I TRYKKLUFTBRANSJEN.


TØFTE Kompressorservice har erfaring og kunnskap fra kompressor- og trykkluftbransjen i mer enn 35 år. I denne tiden har vi hatt stor utvikling innen salg og service av og kunnskap om kompressorer.

For oss var det en selvfølge at vi måtte sette oss inn i utviklingen av kompressorer og kompressordeler slik at folk forbinder Tøfte Kompressorservice AS med kvalitet og kunnskap.

Gjennom årene har Tøfte Kompressorservice vært synonymt med gode varer til god pris for våre kunder i Buskerud, Vestfold, Østfold, Akershus og Oslo. Vi er opptatt av at våre erfaringer og kunnskaper kommer nettopp kundene til gode.

Tøfte Kompressorservice er en godkjent lærebedrift, og vi uteksaminerte nylig en ny industrimekaniker med fagbrev. Dette er vi stolte av, og vi tar vår oppgave som lærebedrift svært alvorlig.
Vi har slitedeler og andre kompressordeler lett tilgjengelig og hjelper deg med god service på kompressorer og trykkluftapparater fra dyktige medarbeidere.

 

Vi kan Trykkluft

Vi kvalitetssikrer oss internt, oppdaterer oss selv på ny teknologi, deltar på kurs og opplæringer og setter stort fokus på godt renhold, ryddighet og miljøet.

Vi er en av den største av forhandlerne i Norsk Trykkluft AS, som er et heleid norsk selskap uten fordyrende mellomledd. Mark og Pneumatech er ledende merker innen trykkluft og står for kvalitet og varighet.

Velkommen til oss!