UTLEIE AV KOMPRESSORER

TØFTE Kompressorservice as har mer enn 30 år i bransjen som salgs- og serviceaktør. Av disse har vi drevet med utleie av kompressorer i 20 år.

Hva vi tilbyr

I vår utleiepark har vi transportable diesel- og stasjonære elektriske skruekompressorer.

Vi har til enhver tid følgende transportable diesel skruekompressorer stående til bruk:

  • 4,5 m3/min – slanger + koblinger følger med
  • 6,0 m3/min – slanger + koblinger følger med

utleie2 utleie1

I tillegg kan vi raskt få tak i både større og mindre transportable skruekompressorer. Vi har også utleie av stempelkompressorer fra 1,1 kw opp til 7,5 kw og elektriske skruekompressorer opp til 37 kw. Trenger du slanger og koblinger eller rørnett, har vi også det.

 

Betingelser og service

Vi har timeutleie, dagleie, døgnleie og etter avtale og ønsker.

Tøfte Kompressorservice benytter originale kompressordeler og utfører service på alle typer og merker av kompressorer. Vi tilbyr utleie av kompressorer til alle våre kunder i Oslo, Akershus og Buskerud.

Kontakt oss

Vi utfører salg – service – utleie samt montering, prosjektering og reparasjoner av trykkluftanlegg. Med eget verksted og stort lager leverer vi kompressorer og trykkluft tilbehør, samt servicedeler og reparasjonsdeler til alle merker. Vi leverer kompressorer fra MARK kompressorer, som er et velkjent kvalitetsmerke i bransjen. Med dette sikrer vi god kvalitet og varige produkter for våre kunder. Skal du ha en kompressor, men ikke vet hvilken?

Spør oss – Vi kan trykkluft!

    Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden

    KONTAKT OSS OM UTLEIE

    Det er mange fordeler med utleie av kompressorer. Trenger du en kompressor for en begrenset tid, vil du spare mye penger på utleie hos oss.

    Kontakt oss for mer informasjon om utleie av kompressorer i Buskerud, Akershus og Oslo. Spør oss, vi hjelper deg!